Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracteEconomie
TransporturiTurismZootehnie


Trucuri pentru succes - Referitor la produse

Comert+ Font mai mare | - Font mai micTrucuri pentru succesA.   Referitor la produse

pentru acomodarea organismului cu noul aliment, recomandati utilizarea produselor in doza mai mica in primele 3-4 zile.

Nu uitati, recomandarea ceaiului alaturi de Aloe Vera Gel, pentru eliminarea mai rapida a toxinelor si pt. celelalte beneficii oferite!

Inainte de a oferi Forever Bee Poleen, asigurati-va ca persoana nu este alergica la acesta, si incepeti cu cateva firmituri, continuind sa cresteti treptat doza .

La prezentarile pe care le faceti este util sa faceti probe practice, proband produse (ex.crema rosie, crema mov, sapunul, gelul de dinti, masca, etc.)

Daca sunteti incepatori si nu stiti foarte precis ce sa recomandati intr-un anume caz oferiti cu mult curaj Aloe Vera Gel+ceai+un antioxidant(A Beta CarE, Lycium, Absorbent C) sau A.V.Gel+Ceai+Esentiale.

Daca cineva va solicita 'o crema buna', recomandati in cazul unui ten uscat Alpha E -factor si pentru alte tipuri de ten R3 Factor, sunt SUPER!

In cazul unui organism bolnav cronic, este necesara o perioada de min 2-3 luni pentru reechilibrarea organismului, in afectiuni severe fiind necesare 4-6 luni.

Stati ca in multe dintre afectiuni rezultatul maxim apare dupa un interval variabil de timp, chiar daca s-a incetat consumul?

Recomandati in perioada de consum a produselor evitarea grasimilor, prajelilor, bauturilor carbogazoase, alimente conservate si a toxinelor de agrement (cafea, tutun, alcool,etc.) pt. a avea cele mai bune rezultate.

B.    Referitor la marketing

Nu inscrieti alte persoane, daca nu sunteti Asistent Supervisor!

Oferiti accesul la pretul de depozit numai daca persoanele se inscriu in cadrul firmei si au comanda minima de 50+TVA.

Nu uitati ca diferenta de pret este avantajul dumneavoastra nu renuntati la el, facand compromisuri, pentru ca astfel veti fi ineficienti si veti compromite munca celorlalti, in acelasi timp va subminati propria echipa

Scoateti in evidenta faptul ca fiecare rang atins o data, se pastreaza permanent !

Notati-va in agenda bonusul in dolari pt.1 punct corespunzator fiecarui nivel.:As.Supervisor - 11,45 , Supervisor - 18,32 , As.manager-29,77, Manager - 41,22 /p.c.

Retineti ca bonusul se calculeaza la pretul de vanzare a produsului(fara TVA), chiar daca produsul este utilizat personal !

Cel mai important tel dupa calificarea ca Assistent supervisor, este realizarea celor 4 p.c., ca prima luna din planul 'Manager in 6 luni' (luna I - 4 p.c., II - 10 p.c., III - 20 p.c., IV - 30 p.c., V - 50 p.c., VI-70 p.c.), astfel in luna a III-a veti fi Supervisor, luna V - Assistant manager, luna VI - MANAGER !

C. METODE DE LUCRU

Stabileste-ti scopul (destinatia), telul(punctele de reper), echipeaza-te cu uneltele necesare(mapa de lucru, carti de vizita, brosuri, casete,etc.), invata sa le folosesti (pregatiri, seminarii, Jonathan Day, carti,etc.), treci la actiune(prezentari 1:1, party prezentari, prez. la sala, imprumuta casete, stabileste noi relatii, sponsorizeaza noi persoane in echipa ta) si apoi BUCURA-TE DE SUCCES !

Acorda consultanta consumatorilor, tine legatura si noteaza-ti rezultatele!

Ajuta-ti oamenii din echipa chiar daca pentru moment sunt la acelasi nivel cu tine, si temporar nu iei bonus, pt. ca altfel nu vei progresa.

Lucreaza impreuna cu oamenii tai, dar nu in locul lor!

Cladeste relatii cu oamenii din jur bazate pe sinceritate, corectitudine si respect, rezolva rapid orice neintelegere si invata sa renunti la relatiile negative, la oamenii care nu te ajuta sa progresezi.

Ofera-ti un an pentru afacerea ta, fa tot ce poti mai bine, nu renunta, demonstreaza-ti ca poti, fii puternic si plateste pretul pentru succesul tau de maine.

Autoapreciaza-te cand reusesti, fa-ti un cadou, bucura-te si pastreaza o atitudine pozitiva chiar si atunci cand lucrurile nu ies tocmai cum ti-ai programat.

Apreciaza-i pe cei din echipa ta, mentine spiritul de echipa, munciti impreuna si sarbatoriti impreuna !

Nu accepta compromisuri si nu incalca niciodata politicile companiei,

Fii un bun exemplu pentru cei din jur si echipa te va copia!

' Nu poti face in acelasi timp si bani ,si scuze. Alege !'Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1870
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved