Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
DemografieEcologie mediuGeologieHidrologieMeteorologie


Cristale: Angelitul, Hematitul, Calcitul, Obsidianul

Geologie+ Font mai mare | - Font mai micCristale pentru calatoria in astral

Calatoria in astral este foarte diferita de un vis obisnuit. Este o experienta extraordinara. Toti cei care ai experimentat-o pot vorbi despre calitatea magica si luciditatea acesteia.Este interesant ca o Calatorie constienta in Astral este tot atit de clara ca si viata noastra de zi cu zi. De fapt, este mult mai clara: simturile noastre par mai ascutite si ceea ce se intimpla pare cumva si mai real.

Adesea este considerat ca o calatorie in astral (numita OBE- out of body experience – experienta in afara corpului) se poate intilni doar de catre oameni care au avut o experienta linga pragul mortii dupa un accident sau pe o masa de operatie. Dar o calatorie in astral este o posibilitate naturala pe care oricine o poate dezvolta prin practica.

Miscarea Gnosticilor ne spune cum sa ne Proiectam in Astral (sa trecem in mod constient de la planul fizic la planul astral) cu rezultate bune. O asemenea practica a Proiectiei in Astral ne permite sa devenim mai deschisi catre procesul natural al somnului. Daca reusim sa devenim constienti de acest lucru, atunci vom deveni constienti la fel de bine si de plecarea noastra in Planul Astral.

Asa incit atunci cind sintem intr-o Calatorie Astrala, sintem constienti de faptul ca fizic dormim si ca in pat se afla corpul nostru fizic. Stim ca sintem in alt plan, opus visatorilor care doar isi dau seama ca nu au fost in plan fizic, ci deabia dupa ce se trezesc in dimineata urmatoare. In timpul Calatoriei in Astral, luam decizii constiente – cum ar fi, unde sa mergem, ce sa facem, sau cu cine sa ne intilnim.

Cristalele care sint cel mai adesea folosite pentru calatoriile astrale, sint:

Angelitul

Are culori de la albastru la alb. Este descoperit recent in Peru in timpul Conversiei Armonice. Este un excellent echilibrator, polarizind si aliniind corpul fizic cu reteaua eterica. Obisnuiti-va sa va chemati Ingerii pentru indrumare si support. Face conexiunea psihica a cuiva cu Universul, cu realitatea angelica, cu ghidarea spirituala. Ajuta in Calatoriile Astrale. Aliniaza psihicul si cimpul eteric pentru autovindecare sau pentru vindecarea altora. Regenereaza zonele bolnave. Furnizeaza un cimp energetic protector in jurul zonei unde ne aflam.

    

Hematitul

Un oxid de fier, de culoare gri-otel pina la negru-fier. Este una dintre cele mai folosite pietre pentru impamintare (Chakra de baza). Transforma confuzia in claritate mentala, ajuta la concentrare, memoria, ajuta capacitatea de a studia, retinerea detaliilor si somnul. Da incredere in sine. Reface organismul dupa perioade de stress, dupa nasteri, dupa anestezii. Fierul din acest mineral, are influente puternice asupra singelui. Ajuta rinichii sa functioneze normal. Este o piatra protectoare si ajuta plaminul inferior. Este folosit si in proiectii astrale.

    


Calcitul

Poate avea culoarea laptelui, a piersicii, poate fi verde, alb sau cristal transparent. Da liniste, Impaca inima spirituala; ne ajuta sa invatam lectii in fiecare situatie intilnita sin e ajuta sa alegem noi optiuni. Clarifica viziunile, ajuta imaginatia, calatoriile astrale. Ne ajuta sa inlocuim frica, si vechile cai, cu unele mai sanatoase.

Calcitul galben: Curata corpul de toxine. Ajuta la detoxifierea rinichilor, a pancreasului, splinei. Este folosit de cei ce mediteaza, deoarece culoarea lui este legata de cea a soarelui. Este recomandat in proiectiile astrale.

Calcitul transparent: Clarifica viziunile si comunicarea, starea de bine e accentuate. Face curatire generala.

Calcitul albastru: usureaza durerea (in special cea de spate)

Calcitul portocaliu: mentine starea de fericire, de bucurie si umorul.

Calcitul verde: ajuta adaptarea la procesul de tranzitie de la o faza stagnanta sau de la o situatie negative catre o stare mai pozitiva.

Calcitul este recomandat celor ce lucreaza in domeniul sanatatii.

    

    

Obsidianul:

Ne conecteaza cu adevaratul nostru sine interior si acest lucru este privit ca o recompense. Aceasta este posibil in stare de meditatie si contemplare. Obsidianul este folositor la impamintarea si centrarea noastra, aproape de Inima centrala, aproape de planeta. Este solid si de regula este negru pina la fumuriu. Neajuta sa fim obiectivi, sa nu ne atasam, sis a ne impamantenim. Reduce starile de fuga in fantezie. Absoarbe si dizolva furia, criticismul, frica.

Obsidianul foarte negru: absoarbe intunericul si il transforma in lumina alba. Este prietenos. Influenteaza Chakra de baza. Schimba frica in acceptarea schimbarii.

Obsidianul cu fulgi de zapada: imbunatateste respectful de sine si increderea in sine. Dezvolta clarauditia si transforma aspectele noastre joase. Mentine un echilibru in starea de sanatate.

Mingile de obsidian: ne ajuta sa vedem adevarul, initial amplificind credintele, sabloanele, fricile si blocind cresterea.

Obsidianul verde: Vindeca cristalele sparte si le incarca. Echilibreaza Chakra Inimii. Asista in vindecarile energetice in timpul sedintelor Reiki.

Obsidianul albastru: Stimuleaza chakra gitului, comunicarea, ajuta in calatoriile in astral si in citirea Tarotului. Mentine departe starea de negativitate si este o piatra extrem de protectoare in timpul calatoriilor.

Obsidianul curcubeu: adduce lumina si iubirea in viata noastra. Ajuta ca latura spirituala a cuiva sa fie recunoscuta. Este numita sipiatra placerii”, pentru ca aduce bucurie.    

    

Quartzul:

Cuprinde o familie larga de pietre si cristale, toate avind la baza dioxidul de siliciu, una dintre substantele cele mai raspindite in lume. Cristalele pure de quartz, in general cristale cu 6 fete, pot fi gasite in toate formele si toate culorile. Cristalul de quartz creste singur sau in grupuri si ia diverse forme in functie de temperature existenta in momentul formarii lor. In familia quartzului intra si Calcedonitul, Agata, Jaspul, Carnelianul, Onyxul si Sardonyxul, insa acestea sint tratate separate datorita proprietatilor lor vindecatoare total diferite de cele a cristalului obisnuit de quartz. Probabil ca acesta este piatra cea mai versatile si folosita in cele mai multe scopuri. Este usor de curatat, inmagazineaza energie, o programeaza, amplifica si vindeca cu ajutorul ei.

Poate in acelasi timp sa extraga sis a dea energie. Este puternica si deschide chakrele sprincenelor, coroanei si cea transpersonala pentru meditatie, trimite si primeste ghidare. Stimuleaza particulele naturale de cristal din fluidele corpului si rezoneaza la noi frecvente de vindecare. Ametistul, Ochiul de Tigru sint de asemenea forme de cristal de quartz. Lucreaza cu toate chakrele si cu glandele principale pentru echilibru, curatare si vindecare. Este folosit pentru a amplifica gindirea si energia corpului. Tendinta naturala a quartzului este de a armoniza si este considerate “piatra puterii”. El poate fi folosit sa faciliteze vorbirea si primirea de informatii din lumea spirituala, de la maestri, invatatori si vindecatori. Stimuleaza gindirea pozitiva si vindecarea.

Sint folositoare in special persoanelor care au un organ sau o zona ce necesita o atentie deosebita.

In ceea ce priveste starea mentala, ajuta san e focalizam pe drumul cel mai bun, pentru a trece peste vechile obiceiuri si sa alegem unele noi. Miezul cristalului lucreaza ca si o camera de neutralizare. Energia negative este indusa in acest miez si aici este transformata si purificata. Apoi energia iese afara din cristal.

    

    

    Andrew Pacholyk, MS, L.Ac.John Moore <jmoore15@satx.rr.com> wrote:

To: ' A World of Peace' <aworldofpeace@yahoogroups.com>,
' Earthchange_Things-Owner' <earthchange_things@yahoogroups.com>
From: 'John Moore' <jmoore15@satx.rr.com>
Date: Sat, 10 Jun 2006 20:32:46 -0500
Subject: [A World of Peace] FW: [ASpiritOfJoy] Crystals for Astral Travel

Crystals for Astral Travel

Astral Travel is very different to normal dreaming. It is an
extraordinary experience. All who have experienced it can testify to
its lucidity and magical quality.

It is interesting that conscious Astral Travel is experienced as
clearly as we experience our daily life. In fact, it is even
experienced more clearly at times: our senses seem sharper and the
environment somehow more real.

It is often considered that Astral Travel (Out-of-Body Experiences) is
only encountered by people that have had a near death experience after
an accident or on the operating table. But Astral Travel is a natural
possibility that anyone can develop through practice.

The Gnostic Movement teaches how to Astral Project (to pass
consciously from the Physical Plane to the Astral Plane) with very
successful results. One such practice of Astral Projection simply
allows us to become aware of the natural process of going to sleep. If
we manage to be aware of this, then we consequently become aware of
our departure into the Astral Plane as well.

So when we are Astral Traveling, we are aware of the fact that we are
physically asleep and that our physical body is at home in bed. We
know we are actually in this other plane, as opposed to the dreamer
who only realizes they were not in the physical plane upon waking the
next morning. While Astral Traveling we make conscious decisions -
like where to go, what to do, or who to meet.

Crystals often used for astral travel include:

Angelite :

Medium blue to white crystals. Fairly new discovery in Peru during the
Harmonic Conversion. Excellent balancer, polarizing and aligning the
physical body with the ethereal network. Used to call your Angels for
guidance and support. Psychic connection to oneness with universe,
angelic realm, spiritual guidance. Astral travel, heightened sensory
awareness. Seeing paths to surmount challenges. Aligns physical and
etheric fields for healing self and others. Regenerates and
rejuvenates ill or depleted areas. Provides a protective energy field
around the area where it is placed.

Hematite:

An iron oxide, steel gray to iron black in color. Silver-gray metallic
is an iron ore which is iron oxide usually FeO2. One of the most
grounding of all stones (Root Chakra.) Condenses scatteredness,
fuzziness into mental clarity, concentration, memory, practicality,
helps study, bookkeeping, detail work, sound sleep. Confidence, will
power, boldness. Egyptians used also to calm hysteria and anxiety.
Yang. Helps us adjust to being physical. Spleen, blood, cleanse. Can
deflect. Regroups after jet lag, stress, birth, anesthesia. Sometimes
has deep red spots on the surface. Found in the US, Brazil, and
Canada.. The iron in this mineral has a strong effect on the blood.
Used in supporting the kidney's blood-cleansing function. A protective
stone and helps bolster low self-esteem. Helps in tissue regeneration.
Also used for astral protection. If worn, Hematite should be placed at
the base of the spine.

Calcite :

Milky yellow, peach, green, white or clear crystals. Soft. Lime Green:
Tranquility; soothes spiritual heart; helps us learn from lessons in
each situation and new options. Clarifies visions, imagery, astral
travel and recall. Helps us replace fears, old ways with healthier
ones. Cleans toxins and fumes from body. Needs cleansing if sticky.
Yellow: Spine, bones. Detoxification of kidneys, pancreas, spleen.
Decalcifying joints.

Clear/Optical:

Clearer vision and communication, wellness, general cleansing.

Blue:

Eases pain (especially back).

Orange:

Uplifting, joy, happiness, humor.

Abundant crystal that comes in shades of white, gray, black, green,
yellow, blue, brown, or red. Beneficial for the cleansing organs,
bones, joints, and for sharpening mental clarity. Helps boost memory.
Helps one draw more insight from books or personal experience by
making important information easier to remember. Green Calcite helps
you adjust to the transition from a stagnant or negative situation to
a challenging, more fulfilling, and positive one. Athletes use Calcite
because they feel it can aid the bones and joints that are stressed or
injured during practice or competition. Gold or yellow calcite is used
by people who meditate because the color is linked to the sun and
light. Recommended for astral projection. Calcite is strongly
recommended for those involved in the healing professions.

Obsidian:

Connecting with our true inner selves is a rewarding and moving
experience. This is achieved by quiet contemplation and meditation.
Obsidian is useful in grounding us and centering us closer to the
central core, Earth, true self. Obsidian is Solid/translucent black to
smoky. (Includes 'Navaho/Apache Tears') Objectivity, dis-attachment,
grounding. Reduces fantasy/escapism. Absorbs and dissolves anger,
criticism, fear, thus protective. Unusual black stone: Absorbs dark
and converts to white light. Friendly. Can't be misused. Root Chakra.
Brings higher Chakra light into lower ones; cleanses, uplifts. Changes
fear into flexibility with change. Snowflake: Promotes self-esteem and
confidence. Clairaudience and owning our lower aspects for growth;
Healthy balance. Obsidian balls: help to see truths by initially
amplifying beliefs, patterns, fears, blocking our growth. Green: Heals
broken crystals and charges them. Balances Heart Chakra. Assists in
energy healing during Reiki.

Blue:

Stimulates Throat Chakra, communication, helps in astral travel, Tarot
reading. Helps keep away negativity and is an extremely protective
stone when traveling. Helps with directional knowledge, as well,
particularly for sensitive people.

Rainbow:

brings light and love to one's life. Allows for the spiritual side in
one's nature to be recognized. Known as the 'stone of pleasure', it
can bring enjoyment and gratification to one's life. It is also used
for 'gazing' especially in matters of love, relationship and the
development of one's etheric and physical bodies

Quartz (Rock):

Encompasses a large family of stones and crystals, all of which are
made up primarily of silicon dioxide, one of the most common and most
important substances in the world. Crystals of pure Quartz, generally
six-sided, can be found in all shades and colors. Quartz crystals grow
singularly or in groups and take on different shapes according to the
temperature at the time of their formation. Quartz crystals can also
contain other minerals 'frozen' within, as in Rutilated Quartz. Quartz
can be formed of microscopic crystals and take on entirely different
appearances and qualities. Other members of the Quartz family include
Chalcedony, Agate, Jasper, Carnelian, Onyx, and Sardonyx. These are
treated separately because their healing qualities are very different
from crystal Quartz. Probably the most versatile multipurpose healing
stone. Easy to cleanse, store info/energy in, program or amplify
energy and healing with. Can both draw and send energy. Powerful clear
ones open Brow, Crown, and Transpersonal Chakra for meditation,
sending/receiving guidance. Stimulates natural crystals in body
tissues and fluids to resonate at new healing frequency. See also many
other stone forms of quartz. (Amethyst, Tiger's Eye) Yin or
Androgynous. Works with all chakras and master gland. Works with ALL
Chakras and master gland for balancing, cleansing and healing. Used to
amplify both body energy and thought. Natural tendency for Quartz is
for harmony and is considered the 'stone of power'. Quartz can be used
to facilitate both speaking and receiving information from the
spiritual world, masters, teachers and healers. Stimulates positive
thought and healing. Single and Double-Terminated Clear Quartz:
Single-terminated Clear Quartz crystals are six-sided with a flat
bottom and point at the top. These crystals teach us to focus energy
on a concentrated point. Especially useful for people who have a
specific area or organ in the body that needs lots of attention. For
mental states, it will help you to focus on the best path to travel in
breaking old habits or establishing new ones. Double-terminated Clear
Quartz crystals are a special occurrence in nature. Most terminated
crystals grow out of rock, often in clusters with other crystals.
Double-terminated Clear Quartz crystals grow in clay or other soft
materials. It has a point on both ends. They can draw energy as well
as direct it. The center of the crystal works like a neutralizing
chamber. One of the points draws negative energy inside, where it is
transformed and purified. The energy then passes out of the crystal
through both points. It shows us that most efficient energy comes from
our own center.

Andrew Pacholyk, MS, L.Ac.

 __________ ______ ____ ___________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
https://mail.yahoo.comPolitica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 3000
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved