Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
DemografieEcologie mediuGeologieHidrologieMeteorologie


ROCILE, CRISTALELE SI PIETRELE SEMIPRETIOASE

Geologie+ Font mai mare | - Font mai micROCILE, CRISTALELE SI PIETRELE SEMIPRETIOASE au scopul de a reduce energiile negative din incapere. Ele radiaza energie pozitiva si activeaza zonele in care elementul pamant are o putere dominanta: zona copiilor si proiectelor de viitor (vest), zona dragostei (sud-vest), zona relatiilor (nord-vest), zona educatiei (nord-est).
Cristalele pot fi folosite sub orice forma; pandantive singulare, obiecte de piatra (statuete, figurine), volume geometrice (sfere, oua, cuburi, piramide), copacei din pietre pretioase, cristale feng shui, siraguri de piatra, roci si pietre brute, felii de roca, flori de mina.O sfera de cristal, o felie taiata in roca, o 'floare de mina' asezate intr-un sector indicat pe harta ba-gua ce corespunde elementului pamant, activeaza energia in punctul respectiv, deci amplifica sau intretine sectorul desemnat (cariera, familia, dragostea etc). Cristalul reprezinta elementul pamant. Citeste mai multe despre roci si flori de mina Cumpara cristale, pietre semipretioase, felii de roca

Cristalul Swarovski (cristal de Bohemia poli-fatetat) agatat de tocul usii, al ferestrei sau in mijlocul unui coridor lung sau al incaperii imprastie energia Chi in toate directiile si activeaza energia pozitiva. Inlatura energiile negative din incapere si activeaza zonele ba-gua. Citeste mai multe despre cristalele Swarovski Cumpara cristale swarovski

Un copacel din cristal sau o statueta de piatra (jad, cristal de stanca, ametist etc) trebuie sa fie prezenta in orice casa sau birou de lucru pentru a echilibra energiile interioare si a induce o stare pozitiva (bun in camin, in birou, in locuri de contacte umane frecvente). Citeste mai multe despre copaceii feng shui Citeste mai multe despre figurinele din piatra Cumpara figurine din piatra Piramida sau globul de cristal (sau sticla) - capteaza energia si lumina si o trimite in toate directiile. Sunt un remediu bun pentru protectie impotriva energiei negative.

Cateva recomandari pentru folosirea cristalelor in Feng Shui
Un cuart roz, un carneol (portocaliu), un lepidolit (roz) sau alta piatra roz, orange sau rosie activeaza zona dragostei (sud-vest). La inceputul unei noi relatii sentimentale, in asteptarea unei noi relatii, in perioadele dificile in cuplu sau pentru a mentine armonia in cuplu, asezati astfel de pietre in acest sector al casei.
Un jasp (rosu), un rubin, sau alte pietre rosii activeaza zona faimei (sud). Daca va doriti mai multi clienti, o mai buna recunoastere a meritelor la serviciu, o afirmare la nivel mai larg, o extindere a faimei dv asezati in acest sector al camerei un astfel de cristal.
Un lapis lazuli (albastru), un onix  (negru) sau alte pietre albastre sau negre activeaza zona carierei (nord). Pentru a obtine o promovare, pentru un mai bun succes profesional, cand aveti probleme la serviciu, cand va cautati drumul profesuonal (la inceput de cariera), amplasati un astfel de cristal in acest sector al camerei.
O calcedonie (alba), un hematit (gri), un citrin (galben) sau alte pietre albe, gri sau culori pastel (vernil, bleu, roz, galben), activeaza zona copiilor si a planurilor de viitor (vest). Cand va pregatiti sa deveniti parinti, cand aveti probleme cu copiii, cand aveti planuri importante de viitor, cand aveti vise pe care doriti sa le atingeti, cand doriti implinirea unor dorinte, asezati un astfel de cristal in acest sector al camerei.
Un acvamarin (bleu), un jad (verde), un malahit (verde), un onix (negru) sau alte cristale verzi, bleu sau negre activeaza zona educatiei si cunoasterii (nord-est). Cand pregatiti un examen, cand incepeti un curs de specializare, cand incepeti scoala, cand invatati ceva nou, cand pregatiti o lucrare importanta, cand incepeti studiul unei noi limbi straine, pentru acumularea mai usoara si mai rapida a unor noi informatii, asezati un astfel de cristal in acest sector al camerei.
Un lapis lazuli (albastru), un malahit (verde), un granat (grena), un aventurin (verde) sau alte pietre albastre, verzi sau grena activeaza  zona bogatiei (sud-est). Pentru redresare financiara, pentru a mentine un flux financiar constant in casa, pentru acumularea unor sume necesare si achitarea datoriilor, asezati un astfel de cristal in acest sector al camerei.
Un hematit (gri), un onix (negru) sau alte pietre de culoare gri, neagra sau alba activeaza zona relatiilor si calatoriilor (nord-vest). Cand plecati intr-o calatorie sau asteptati ajutorul unei persoane influente pentru rezolvarea unei probleme, asezati in acest sector al camerei un astfel de cristal.
Un lapis lazuli (albastru), un malahit (verde), un aventurin (verde) sau alte pietre verzi sau albastre activeaza zona sanatatii sau a familiei (est). Pentru mentinerea unei stari normale de sanatate, in perioade de boala, in perioade de conflict familial, pentru mentinerea sau obtinerea armoniei intre membrii familiei, asezati astfel de cristale in acest sector al casei.


Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 2678
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved