Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
ComunicareMarketingProtectia munciiResurse umane


CURS PRODUSE TOTAL MEDIA SHOP - ALL PROMOTIONALS

Marketing+ Font mai mare | - Font mai micCURS PRODUSE TOTAL MEDIA SHOP - ALL PROMOTIONALSPrezentare TOTAL MEDIA SHOP si ALL PROMOTIONALS

Cele doua companii, TOTAL MEDIA SHOP si ALL PROMOTIONALS, va pun la dispozitie 15 ani de experienta si profesionalism in vastul domeniu al advertising-ului.

Total Media Shop este primul si singurul shop de media din Dobrogea care reprezinta peste 100 de suporturi media la nivel national, folosind astfel toate mijloacele de

comunicare posibile: presa scrisa, televiziune, radio, afisaj outdoor TV screen, rulota publicitara, bannere, panouri etc.

All Promotionals completeaza gama de servicii publicitare prin importuri de obiecte promotionale intr-o gama deosebit de variata, precum si personalizari de orice tip.

Ofera, de asemenea, o paleta completa de servicii tipografice, sisteme de expunere si print-urioutdoor & indoor, colari auto si vitrine, ambalaje pentru fast-food-uri si restaurante, cosmetice hoteliere, servicii de direct marketing si web design , iar la organizarea evenimentelor deosebite tratam cu maxima atentie pana si cele mai mici detalii.

MATERIALE PUBLICITARE

HARTIE BLUEBACK - O hartie rezistenta (cu baza blueback) netransparenta si de un alb imaculat. Suprafata albastra blueback a bazei acestei hartii, permite de a incleia printul pe suporturi negre sau pestritate - fara ca culorile sa fie modificate si nu permite sa fie vizibila imaginea de desubtul hartiei sau de pe fata opusa a hartiei. Poseda o rezistenta inalta la rupere si curbare, rezistenta mare la variatiile temperaturei si umeditatii relative. Toate aceste proprietati permit de a utiliza acest material pentru indoor si pentru outdoor. Cea mai uzuala utilizare a acestei hartii - panourile publicitare. Aplicatii : Printuri de mici si mari dimensiuni, semnalistica outdoor-indoor. De obicei se utilizeaza pe termen scurt: 1-3 luni.

HARTIE WHITEBACK - Hartia whiteback (cu spate alb) este o hartie mata / lucioasa translucida. Se utilizeaza atat in interior cat si in exterior. Aplicatii: afise de interior (listat la rezolutie mare), afise pentru casete luminoase Citylight, afise pentru panouri stradale, postere, semnalistica outdoor-indoor. Este rezistenta la umiditate, zgariere sau rupere.

FRONTLIT - este un banner obisnuit de culoare alba cu transparenta de  pana la 10% si densitatea de 340-620 gr/m2    (grosimea materialului) si se utilizeaza in constructiile publicitare cu iluminare frontala (de unde si provine denumirea). Se printeaza numai pe o fata (sau se aplica un autocolant special pe ea). Aplicatii : bannere si display-ere, decorare cladiri, billboard-uri.

Backlit-ul este un material alb asemanator cu frontlit-ul, de fapt intruneste mare parte din proprietatile acestuia, numai ca are un grad de transparenta ridicat si proprietatea de a difuza lumina. Aceste proprietati fac din backlit un material ideal pentru casete luminoase sau alte aplicatii cu iluminare din spate. Aplicatii : display-ere iluminate din spate, casete luminoase, light box-uri pentru interior si exterior, alte aplicatii cu iluminare din spate.

Black Back este un material PVC de culoare alba mata pe partea printabila si negru pe cealalta parte. Din cauza aceasta materialul are un grad maxim de opacitate avand aceleasi aplicatii ca frontlit-ul dar recomandat atunci cand este dispus in zone unde lumina din spate poate duce la o mai slaba vizibilitate a printului.

BLOCKOUT este un banner poliplan PVC dubla fata alb, mat, opac, care contine un strat de carbon la mijloc, creat special pentru o printare pe ambele fete, datorita suprafetei sale netede. Este foarte rezistent mecanic. Aplicatii : bannere fata/verso, display-uri cu dubla fata, copertine, prelate auto.

MESH-ul este un poliplan PVC perforat de culoare alba, cu o rezistenta sporita la factorii de mediu. Perforatile sunt mici si constante permitand aerului sa circule prin material dar fara sa afecteze calitatea imaginii printate, mesh-ul fiind  recomandat pentru decorarea unor suprafete mari. Aplicatii : decorare cladiri, reclame in format mare.

WINDOEWS GRAPHICS - One Way Vision este o folie vinilica autoadeziva cu perforatii, ce se poate aplica pe suprafete transparente, plane sau simplu curbate. Permite o vizibilitate ridicata dinspre interior catre exterior, datorita perforatiilor dese iar grafica este foarte vizibila de la exterior catre interior. Adezivul special conceput permite aplicarea facila, fara bule, precum si o indepartare curata. Aplicatii : decorare vitrine, geamuri, billboard-uri.

Autocolant - Autocolantul sau folia autoadeziva din PVC, cu grosimea 50 - 100 microni, are o gama diversificata de utilizari in industria publicitara. Aplicatii : pe vitrine, colari auto, billboard-uri, casete luminoase, decorari interioare si exterioare.

Autocolantul poate fi de mai multe tipuri : autocolant reflectorizant, autocolant special care se lipeste pe banner, autocolant special pentru casete luminoase, etc.

PROCEDEE DE PERSONALIZARE

1. Serigrafia - este un procedeu de inscriptionare a diverselor suporturi, de la hartie pana la metal. Principala caracteristica a suprafetelor personalizate prin serigrafie este rezistenta indelungata a inscriptionarii, iar avantajul major al acestui procedeu este acela ca se pot inscriptiona suprafete mari. Astfel se pot personaliza: carti de vizita, etichete, felicitari, mape, agende, promotionale, textile.

Ca si in cazul serigrafiei, tampografia se poate realiza pe diverse suporturi: PVC, hartie, sticla, ceramica, metal. Dimensiunile inscriptionarii sunt mai reduse decat in cazul serigrafiei, dar se aceasta se poate realiza usor si pe suprafete curbe. Se pot realiza personalizari pe: pixuri, brichete, scrumiere, brelocuri, port-carduri, ceasuri, calculatoare, termosuri, etc.

Transferul termic presupune transferul logo-ului, mesajului sau imaginii pe suport textil. Se pot imprima atat culori liniare, cat si policromie. Se obtine o calitate apreciabila a imprimeului, dar nu se pot inscritiona suprafete foarte mari. Produsele care se pot personaliza prin transfer termic sunt: tricouri, sepci, veste, bandane, camasi, salopete, geci, umbrele, etc.

Broderia este superioara altor metode de personalizare prin faptul ca este rezistenta in timp la spalari repetate si confera un aspect deosebit produsului ce urmeaza a fi inscriptionat. Produsele inscriptionate prin broderie sunt: tricouri, sepci, caciuli, salopete, camasi.

5. Timbru sec/folio/embosare - Se foloseste la inscriptionare diverselor materiale publicitare cum ar fi agende, carti de vizita, invitatii, felicitari, etichete.

6. Gravura poate fi :

- mecanica - Prin gravura mecanica se pot personaliza obiecte promotionale, cat si orice alt tip de obiecte dintr-o gama larga de materiale(plastic, lemn, metal, marmura, sticla), cu suprafete plane sau cilindrice.

- laser Gravura laser se poate executa pe materiale variate, cum ar fi piele, sticla, lemn si galvoplast.

TOT CE TREBUIE SA STITI IN CEEA CE PRIVESTE MATERIALELE SI SERVICIILE TOTAL MEDIA SHOP

BANNER

Dimensiunea standard a unui banner montat pe

stalpi este de 6x1m, printat pe ambele fete

Costul productiei cuprinde costul blockout-ului, capse, tiv si gauri de vant

Costul accesoriilor cuprinde costul betelor (2buc.), costul cordelinei (in principiu se folosesc aprox. 48m de cordelina pentru 1 banner)

Costul montajului este costul perceput pentru montarea unui banner pe stalpi si costul demontajului este perceput pentru demontarea bannerului (aceste servicii se platesc de cate ori este cazul - de cate ori se demonteaza sau se remonteaza bannerul)

Capsele se dau de jur imprejurul bannerului atat pe lateralele de lungime cat si pe lateralele de latime, iar cordelina va trece prin aceste capse - toate acestea pentru o stabilitate mai buna a bannerului pe stalpi.

Costul chiriei difera in functie de localitate (sunt costuri separate pentru Constanta, Mangelia, Mamaia, Costinesti, Neptun, etc.), iar in momentul in care un client se hotaraste asupra unei locatii anume se ia intotdeauna numarul stalpului pe care ar urma bannerul sa fie montat - pentru a afla disponibilitatea locatiei respective.

Intotdeauna la pretul final se va adauga 1% din valoarea chiriei (taxa locala de publicitate) - suma ce trebuie data primariei lunar.   

STEAG DIRECTIONAL

Dimensiunea standard a unui steag directional este de 0.8x3m, printat pe ambele fete.

Costul productiei cuprinde costul blockout-ului, capse, tiv si gauri de vant

Costul accesoriilor cuprinde costul barelor (2buc.) si al suportilor de prindere pe stalp.

Costul montajului este costul perceput pentru montarea unui steag directional pe stalpi si costul demontajului este perceput pentru demontarea steagului directional de pe stalpi (aceste servicii se platesc de cate ori este cazul - de cate ori se demonteaza sau se remonteaza steagul)

Costul chiriei difera in functie de localitate (sunt costuri separate pentru Constanta, Mangelia, Mamaia, Costinesti, Neptun, etc.), iar in momentul in care un client se hotaraste asupra unei locatii anume se ia intotdeauna numarul stalpului pe care ar urma sa fie montat steagul - pentru a afla disponibilitatea locatiei respective.

Intotdeauna la pretul final se va adauga 1% din valoarea chiriei (taxa locala de publicitate) - suma ce trebuie data primariei lunar.   

PANOU DIRECTIONAL

Dimensiunea standard a unui panou directional este de 0.8x1m, printat pe ambele fete.

Costul productiei cuprinde costul confectionarii structurii metalice si costului autocolantului taiat in contur cu folia de transfer (pentru orice autocolant cutter se foloseste folia de transfer, fara aceasta autocolantul nu poate fi lipit pe suportul respectiv)

Costul montajului este costul perceput pentru montarea unui panou directional pe stalpi si costul demontajului este perceput pentru demontarea panoului directional de pe stalpi (aceste servicii se platesc de cate ori este cazul - de cate ori se demonteaza sau se remonteaza panoul)

Decorare semnifica colarea panoului directional cu autocolantul respectiv, iar neutralizare semnifica curatarea panoului directional. (pentru a putea fi colata o anumita suprafata - fie ca e vorba de masina, fie ca e vorba de un panou - trebuie curata in prealabil foarte bine de impuritati, resturi de autocolant, etc.)

Costul chiriei difera in functie de localitate (sunt costuri separate pentru Constanta, Mangelia, Mamaia, Costinesti, Neptun, etc.), iar in momentul in care un client se hotaraste asupra unei locatii anume se ia intotdeauna numarul stalpului pe care ar urma sa fie montat panoul - pentru a afla disponibilitatea locatiei respective.

Intotdeauna la pretul final se va adauga 1% din valoarea chiriei (taxa locala de publicitate) - suma ce trebuie data primariei lunar.   

4. CASETA DIRECTIONALA

Dimensiunea standard a unei casete directionale este de 0.8x1m, printata pe ambele fete.

Costul productiei cuprinde costul profilului din aluminiu (grosime de 9cm) din care este confectionata caseta, costul komatexului (alb,cu grosimea de 3mm) si costul autocolantului taiat in contur/printat aplicat pe komatexul respectiv.

Costul montajului este costul perceput pentru montarea unei casete directionale pe stalpi si costul demontajului este perceput pentru demontarea casete directionale de pe stalpi (aceste servicii se platesc de cate ori este cazul - de cate ori se demonteaza sau se remonteaza panoul)

Costul chiriei difera in functie de localitate (sunt costuri separate pentru Constanta, Mangelia, Mamaia, Costinesti, Neptun, etc.), iar in momentul in care un client se hotaraste asupra unei locatii anume se ia intotdeauna numarul stalpului pe care ar urma sa fie montata caseta - pentru a afla disponibilitatea locatiei respective.

! Intotdeauna la pretul final se va adauga 1% din

valoarea chiriei (taxa locala de publicitate) - suma

ce trebuie data primariei lunar.

CITY LIGHT

Dimensiunea standard a unui city light este de 1.22x1.82m (mai pot exista totusi si alte dimensiuni), cu print policromie pe ambele fete.

Printul va fi facut pe hartie blueback.

Decorare semnifica colarea/lipirea city light-ului cu blueback-ul printat, iar neutralizare semnifica curatarea suprafetei city light-ului pe care urmeaza sa fie lipit blueback-ul. (pentru a putea fi colata/decorata o anumita suprafata - fie ca e vorba de masina, fie ca e vorba de un panou - trebuie curata in prealabil foarte bine de impuritati, resturi de autocolant, etc.)

!La city light se inchiriaza intotdeauna ambele fete.

Costul chiriei difera in functie de localitate (sunt costuri separate pentru Constanta, Mangelia, Mamaia, Costinesti, Neptun, etc.)

Intotdeauna la pretul final se va adauga 1% din   

valoarea chiriei (taxa locala de publicitate) - suma

ce trebuie data primariei lunar.

PANOU PUBLICITAR/BACKLITE

Dimensiunea unui panou publicitar/backlite poate fi : 4x3m, 6x3m, 5.02x2.38m, 8x4m, 12x8m (panourile cu dimensiunile mai mari se numesc si unipoluri - iar la acestea se inchiriaza ambele fete)

Printul se va face blueback/backlite (backlite-ul se va folosi doar pentru suportul media numit "backlite"

Decorare semnifica colarea/lipirea panoului publicitar cu blueback-ul printat, iar neutralizare semnifica curatarea suprafetei panoului publicitar pe care urmeaza sa fie lipit blueback-ul. (pentru a putea fi colata/decorata o anumita suprafata - fie ca e vorba de masina, fie ca e vorba de un panou - trebuie curata in prealabil foarte bine de impuritati, resturi de autocolant, etc.)

AUTOBUZE MAZ

In ceea ce priveste autobuzele MAZ, companiile de publicitate SC ALL PROMOTIONALS SRL si SC TOTAL MEDIA SHOP SRL pot asigura colarea autobuzelor si chiria pentru spatiul publicitar ocupat pe aceste autobuze MAZ.

Autocolantul folosit pentru autobuzele maz este numit window graphics si este autocolantul care permite sa se vada din interior spre exterior si nu permite sa se vada dinspre exterior spre interior, tocmai de aceea se lipeste pe geamuri.

Pentru autobuzele maz se foloseste si acel autocolant pentru colarea masinilor, dar doar pe suprafata de tabla a autobuzelor (nu pe geamuri)

Costul chiriei se taxeaza lunar sau anual, in functie de dorinta clientului.

7.FIRME (NE)LUMINOASE/CASETE (NE)LUMINOASE

Firmele luminoase pot fi din:

- structura metalica cu poliplan printat - se foloseste de obicei teava rectangulara de 2/2 pentru strcutura si poliplan backlite in cazul in care caseta este luminoasa sau frontlite in cazul in care caseta este neluminoasa.

In cazul casetei luminoase, in afara de cele enumerate mai sus, se foloseste si o placa/bucata de komatex sau stiplex pe care se aseaza partea electrica a unei casete (aceasta placa vine in spatele casetei). Partea electrica a unei casete este reprezentata prin drosere, startere (S2 sau S10), neoane care pot fi de 18W, 36W si 54W.

- stiplex cu profil din aluminiu sau PVC si autocolant policromie sau cutter - se foloseste de obicei stiplex cu grosimea de 3 sau 5mm, alb sau transparent (poate fi si de alte culori) colat cu autocolant special pentru casetele luminoase (seria 8500) cutter sau policromie. Se foloseste profilul din PVC sau aluminiu si coltari care ajuta la imbinarea tuturor elementelor. Ca si in cazul casetei din structura metalica cu poliplan se foloseste o placa/bucata de komatex sau stiplex pe care se aseaza partea electrica a unei casete (aceasta placa vine in spatele casetei). Partea electrica a unei casete este reprezentata prin drosere, startere (S2 sau S10), neoane care pot fi de 18W, 36W si 54W.

Costurile implicate in pretul final al unei casete (ne)luminoase :

costul productiei casetei

costul machetarii a ceea ce va aparea scris/printat pe caseta

costul montajului sau al demontajului casetei.

Costurile difera in functie de complexitatea casetei, dimensiune, forma, material folosit, montaj la o inaltime mai mica sau mai mare. (uneori sunt implicati si alpinisti pentru montarea unei casete)

8.TIPARITURI

Tiparul poate fi digital sau offset.

Tiparul digital - tehnologie noua de imprimare care permite conectarea masinilor de imprimat direct de calculator, avand ca beneficii: timpi de adaptare mici, costuri reduse de productie si posibilitatea de a personaliza documentele. Este adesea folosita pentru lucrari la cerere rapide sau lucrari color de volum redus. Este un tip de imprimare cu procesarea digitala a imaginii care transfera imaginea direct pe suport, fara a se folosi de role sau placi offset.

Tiparul offset este cea mai veche si cea mai raspandita metoda de multiplicare a informatiei scrise. Este tehnica prin care cerneala este suflata pe o suprafata metalica, transferata apoi pe o alta suprafata intermediara din cauciuc, care se preseaza in final pe hartie. Metoda sta la baza tiparului de tiraj mediu si mare, ajungand la performante impresionante de acuratete, precizie, format si viteza de imprimare. Principalul suport al tiparului este hartia, care este obtinuta dintr-un material compozit natural foarte pretios - lemnul. Grosimea hartiei variaza de la 60g/mp - hartie folosita la interiorul revistelor, pana la carton de 400 g/mp - pentru mape de prezentare sau carti de vizita. In offset se pot tipari: carti, reviste, pliante, vouchere, calendare, brosuri, cataloage, afise, foi cu antent, tipizate autocopiative, mape de prezentare, carti de vizita etc.

Tehnica obtinerii unei palete variate este simpla, procesul porneste de la amestecul prin suprapunere a 2, 3 sau 4 cerneluri pe baza de alcool (cyan, magenta, yellow, black) si se poate obtine orice culoare si orice intensitate a ei. Exista 4 culori de baza plus culorile speciale pantone, argintiu, bronz si auriu.

Gama tipariturilor este foarte variata in functie de gramaj, format, tipar, culoare. Printre cele ai solicitate produse tiparite sunt : cartile de vizita, pliantele, mapele de prezentare, flyerele, cataloagele, brosurile, afisele.

Ca si gramaje intalnim tiparituri de la 60gr. pana la 250-400 gr.(80gr., 90gr., 120gr., 135gr., 150gr., 175gr., 250gr., etc)

Formatele pot fi : A5 (1/2 A4), ½ A5 = A6, 1/3 A4, A4, A3, A2, etc. Acestea pot fi policromie o fata (4c), policromie fata/verso (4c+4c), alb negru (a/n) 1 fata sau 2 fete.

Dimensiunile si formele tipariturilor pot varia in functie de cerintele clientilor.

Finisarea se poate face prin :

Taiere - Procedeul clasic de taiere, prin care un element tiparit sau serigrafiat prinde forma si dimensiunea prestabilita, se face doar cu ajutorul indispensabil al ghilotinei. Ghilotina definitiveaza dimensiunea unei carti, a unui afis sau a unui pliant. Capacitatea de taiere este de cateva sute simultan.

Faltuirea este indoirea automata a colilor de tipar si transformarea lor in fascicule. Ce este un fascicul ?
O serie de pagini care au fost tiparite pe aceeasi coala de tipar se numeste fascicul. Numerotarea si ordinea corecta a paginilor dintr-o carte, brosura sau revista, depinde de pozitionarea paginilor pe coala de tipar. Dupa faltuire, procedeul imediat urmator este adunarea fasciculelor si aranjarea lor in ordine pentru a forma continutul (blocul) unei carti sau al unei reviste.

Biguirea - Bigul este urma dupa care se indoaie o hartie sau un carton. Ca indoirea sa fie facuta in conditii optime, fara sa apara defecte sau crapaturi, masina de biguit preseaza o urma care face ca tiparitura sa se indoaie perfect.

Brosarea Brosarea se foloseste exclusiv pentru carti si reviste. Dupa ce paginile cartii au fost tiparite pe coli de tipar, dupa ce colile de tipar au trecut prin faltuire si adunare, dupa ce coperta cartii este plastifiata sau lacuita, dupa ce pe coperta s-au aplicat cele 2 biguri de la cotor, urmeaza unirea tuturor elementelor prin lipirea lor cu un adeziv numit termoclei. Aceasta fuziune este facuta de o brosa pentru fiecare carte sau revista legata prin acest procedeu.

Caserarea - Caserarea este lipirea unei suprafete mari, tiparite, pe o suprafata mai dura. Pentru a putea fi folosit, un afis sau un panou publicitar are uneori nevoie de putina sustinere fizica; de aceea se lipeste pe carton, micro-ondul, mucava, forex sau pe alte materiale mai dure decat hartia.

Stantarea - Pe langa cromatica, stantarea este o alta ramura a tipografiei. Ea se interpune intre imaginatie si produsul final. Prin stantare putem da forma dorita unei mape, unui catalog tiparit sau serigrafiat. Variatia si complexitatea depind exclusiv de imaginatia si de ideile fiecaruia. Stantarea unui carton il transforma intr-o cutie de dimensiunile dorite. Practic, prin stantare se poate realiza orice forma.

Plastifiere mata/lucioasa Pe langa protectie, plastifierea ofera tiparului si un efect estetic deosebit. Plastifierea presupune o folie subtire de cativa microni care are pe una dintre fete un adeziv insesizabil si care se videaza pe tipar la temperaturi inalte. Plastifierea protejeaza tiparul impotriva deteriorarii, impotriva umezelii sau impotriva actiunii razelor soarelui. Plastifierea de textura MATA face tiparul satinat si placut la atingere. Ca o extra-finisare, peste plastifierea mata se poate opta pentru lacuire selectiva. Acest lucru face ca unele elemente sa fie de textura mata iar alte elemente de textura lucioasa.

Plastifierea de textura LUCIOASA da intensitate si stralucire tiparului.

Lacuire mata/selectiva Principalul element in procesul de lacuire totala este lacul acrilic. El se intide foarte fin si uniform pe toata suprafata colii de tipar si apoi trece printr-un cuptor unde este expus la raze UltraViolete pentru cateva secunde. Razele UV fac ca lacul sa se intareasca pe suprafata tiparita, dar nu il rigidizeaza. Desi textura cea mai des folosita a lacului este lucioasa, ea poate fi si mata sau cu tente de culoare metalizata (glitter). Lacuirea selectiva pune in valoare cel mai bine produsul promovat prin tipar. 9logo, sigla unei societati/produs, etc)

Timbru sec/foilio - Imprimarea FOLIO se foloseste atunci cand se doreste scoaterea in evidenta a unui element. Un titlu de revista, numele unei companii, un "La Multi Ani!!!" pot deveni argintii, aurii, albastru metalizat sau rosu cu sclipici doar datorita imprimarii folio. Se aplica pe orice suprafata tiparita, plastifiata sau lacuita, precum si pe coperta unei agende din piele, musama sau vinilin salbatic.
Timbrul sec este intalnit pe agende de birou sau agende de buzunar. Este acel efect de relief prin care logo-ul unei companii personalizeaza agenda, indiferent de materialul din care e confectionata coperta agendei dorite. Timbru sec se poate aplica si pe o suprafata tiparita.

Costurile percepute pentru tiparituri sunt:

costul machetarii - orice tiparitura necesita inaintea printului o machetare adica un concept, o grafica pentru produsul finit, aranjare in formatul dorit si executia lucrarii.

costul printului efectiv - imprimarea digitala sau offset a tipariturlor

costul finisarii - care uneori este inclus in pretul executiei produsului tiparit.

SISTEME DE EXPUNERE OUTDOOR/INDOOR

Sistemele de expunere outdoor/indoor sunt foarte variate.

Printre acestea enumeram : pop-up displys, roll-up displays, people stopper, click frame, broshure holders, banner display, door signs, steaguri portabile, info displays, corturi expozitionale, standuri expozitionale, etc. Gama diversificata de dimensiuni si tipuri de produse ajuta clientul sa-si aleaga exact ceea ce are nevoie.

Costurile implicate pentru aceste sisteme de expunere sunt:

costul sistemului propriu zis

costul printului pentru sistemul respectiv. Printul se poate face pe hartie blueback sau whiteback, poliplan.

Costul montajuluiin cazul in care sistemul respectiv necesita un montaj aparte.

OBIECTE PROMOTIONALE - personalizate sau nu

Gama variata de obiecte promotionale pot oferi unui client posibilitatea de a-si personaliza campania de publicitate intr-un stil propriu, intr-un stil unic oferind tutror clientilor si nu numai obiecte promotionale pentru fidelizare, pentru promovare sau pentru marcarea unui anumit eveniment.

Personalizarea acestor obiecte face ca o campanie sa fie mai deosebita si face trimitere la o anumita companie/campanie. (spre ex. Pixuri pesonalizate cu denumirea unei noi marci de cafea)

Intrucat obiectele promotionale sunt extrem de variate, voi enumera cateva dintre cele mai des intalnite obiecte pe categorii, astfel :

- instrumente de scris si accesorii birou : pixuri (din metal, plastic, lemn), stilouri, creioane, seturi de birou, mouse pad, cutter, serviete din piele, din piele ecologica sau panza,etc.

- obiecte de uz general : brichete, scrumiere, umbrele, ceasuri, insigne, brelocuri, portkey, portofele, lanterne, lanyard-uri etc.

- obiecte de papetarie/birotica : agende, calendare, organizere, portagende, etc.

- textile : sepci, tricouri, bandane, geci, pelerine, caciuli, manusi, fulare, etc.

- cadouri si decoratiuni interioare: cani, lumanarele, seturi si accesorii pentru vin, set picnic, set de bucatarie etc.

- trofee, cupe, medalii, mape de plus etc.

- ambalaje : pungi de plastic, hartie, carton, panza, etc; cutii cadouri etc.

Aceste produse pot fi personalizate in una, doua sau mai multe culori prin procedee ca : serigrafia, tampografia, timbru sec/foilio, broderie, sublimare, transfer termic, gravura laser si mecanica.

Spre ex. prin tampografie se pot personaliza pixurile, brichetele si in general obiectele de mici dimensiuni - cele de uz general.

Prin serigrafie se pot personaliza agendele, calendarele, cadourile si ambalajele.

Prin timbru sec/folio se pot personaliza agendele, portofelele, seturile de birou.

Prin gravura laser si mecanica se pot personaliza brelocurile, seturile de pixuri, pixurile, brelocurile, rame foto, cadourile in general.

Prin sublimare se pot personaliza canile si obiectele din ceramica.

Prin transfer termic se pot personaliza textilele.

Prin broderie se pot personaliza textilele.

Costurile implicate pentru aceste obiecte promotionale personalizate sunt:

costul obiectului propriu-zis care poate varia in functie de cantitatea comandata

costul personalizarii propriu zise care poate varia in functie de cantitatea comandata

pe langa costurile de mai sus se mai adauga si:

- cost pentru sita serigrafica (in cazul personalizarii prin serigrafie)

- cost pentru cliseu tampografic si pentru folosirea a celei de-a doua, a treia etc. culori (in cazul personalizarii prin tampografie si personalizarii cu maimult de o culoare)

- cost pentru matrita din zinc pentru timbru sec/folio

cost pentru matrita pentru personalizarea prin broderie.

TV SCREEN/PANOU CU LED

Tv screen-ul reprezinta o forma de promovare a serviciilor, produselor, campaniilor unei companii/societati neconventionale, o reprezentare dinamica in cadrul advertisingului.Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1423
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved