Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
ComunicareMarketingProtectia munciiResurse umane


6 ponturi pentru o Scrisoare de Intentie perfecta

Resurse umane+ Font mai mare | - Font mai mic6 ponturi pentru o Scrisoare de Intentie perfecta

1. adresata.

2. concisa.

3. personalizata in functie de locul de munca dorit.

4. personalizata in functie de firma la care vrei sa te angajezi.

5. corecta ortografic si gramatical.

6. imprimata perfect, pe o coala alba imaculata.Exemplu de Scrisoare de Intentie.

Calea Independentei, nr. 26

Bacau, 521300

David Mocanu

Director executiv

Compania X

Str. Nicolae Grigorescu, nr. 1

Bacau, 251149

Stimate D-le Mocanu,

CV-ul care insoteste aceasta scrisoare de intentie este un raspuns pentru agentul de paza , job pe care compania dumneavoastra l-a publicat intr-un ziar local (precizeaza numele ziarului).


Sunt interesat in mod deosebit de aceasta ocazie, deoarece experienta mea ca sef-agent de paza, pe care am detinut-o in cadrul armatei, m-a pregatit pentru un mediu de lucru sigur si disciplinat, dar in acelasi timp m-a supus unor provocari cauzate de evenimente neprevazute. Imi doresc foarte mult sa ma folosesc de aceasta experienta pentru a intensifica securitatea intr-o companie care are in vedere in primul rand interesele comunitatii.


As aprecia foarte mult oportunitatea de a ne intalni si de a discuta modul in care experienta mea ar corespunde nevoilor dumneavoastra. Ideile mele in privinta unei mai bune securizari a firmei va pot interesa in mod deosebit. Din acest motiv, va voi contacta la birou, luni, 30 mai, pentru a vedea daca se poate stabili o intalnire la o ora convenabila.


Astept cu nerabdare sa va cunosc.


Cu stima,

Ion Oprea</P< />

Ion Oprea</P< />

Exemplu 2 Scrisoare de Intentie.

Stimate (trebuie introdus numele managerului care se ocupa de angajari, daca acesta este cunoscut):

Postul de (trebuie introdus numele jobului pe care firma respectiva l-a publicat) se potriveste perfect cu experienta si calificarea mea, si va scriu pentru a-mi exprima interesul si entuziasmul fata de aceasta pozitie. Lucrand in domeniu de ceva timp, cateva dintre realizarile mele au cuprins cresterea cu pana la sapte zerouri a venitului, intrarea pe piata internationala, si lansarea cu succes a unor produse ce apartineau unor corporatii internationale de renume.

In afara interesului meu fata de jobul pe care dumneavoastra l-ati publicat, veti descoperi ca sunt si o persoana dedicata profesiei, iar dintre cele mai recente succese voi aminti:

  • Cresterea vanzarilor internatioanale de la 1 % din totalul venitului companiei la 75 % , dominand mai mult de jumatate din piata europeana si o treime din piata latino-americana in numai 2 ani.
  • Dezvoltare puternica a bazei de clienti, care a dus la o crestere de pana la sapte zerouri a venitului companiei, si a inlaturat aproape in totalitate competitia.
  • Crearea unei retele de 75 de parteneri in cadrul a 30 de tari de pe 6 continente.
  • Atingerea ratei de 100% in ceea ce priveste retentia clientilor prin construirea de relatii si atentia deosebita acordata serviciilor .
  • Deschiderea unui nou birou in Londra, care se asteapta sa dubleze vanzarile pana in anul 2005.
  • Introducerea a trei linii de productie inovatoare, care au avut la baza rezultatele unui studiu despre piata bine inteleasa si rezultatele unei munci de echipa bine organizate.

Intr-adevar produsele dumneavoastra, apartin ultimei tehnologii si pot schimba total modul de organizare a vanzarilor prin intermediul internetului. Sunt entuziasmat de aceasta tehnologie si mi-as dori ca entuziasmul meu sa se materializeze intr-o munca, aducand in acest fel beneficii clientilor dumneavoastra curenti dar si viitori. Daca sunteti de acord ca aptitudinile si realizarile mele sunt destul de apropiate de cerintele dumneavoastra as fi incantat sa va cunosc personal si sa discutam strategiile prin care putem largi prezenta ( numele companiei) pe piata nationala si internationala.

Va voi contacta eu in cateva zile, in legatura cu orice tip de intrebari pe care le puteti avea. Intre timp ma puteti gasi la (numarul de telefon) sau prin intermediul internetului (adresa de mail). Astept cu nerabdare o intrevedere.

Cu stima,Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 2813
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved