Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateC
C sharpCalculatoareCorel drawDot netExcelFox pro
FrontpageHardwareHtmlInternetJavaLinux
MatlabMs dosPascalPhpPower pointRetele calculatoare
SqlTutorialsWebdesignWindowsWordXml

Crearea folderelor

calculatoare+ Font mai mare | - Font mai micCrearea folderelor

Prin intermediul aplicatiei Windows Explorer pot fi create noi foldere pe mediile de stocare ale echipamentului de calcul. Pentru crearea de foldere se utilizeaza suboptiunea New a optiunii File din bara de meniu.Urmatorul exemplu are drept scop crearea folderului EXEMPLU pe discul C. Se deschide aplicatia Windows Explorer, daca aceasta nu este deja deschisa, si din folderul My Computer se selecteaza discul C. Nu conteaza daca structura acestuia este desfasurata sau nu. In panoul din dreapta va fi afisat continutul discului C.

Din optiunea File aflata in bara cu meniu este selectata suboptiunea New, moment in care sunt afisate tipurile de obiecte noi care pot fi create (vezi figura 5-12).

Din lista obiectelor ce pot fi create se selecteaza Folder. Imediat dupa ce a fost selectata optiunea Folder, in panoul din dreapta va fi afisat noul folder, cu numele implicit New Folder (vezi figura 5-13). Se poate observa ca in acest moment poate fi modificata denumirea folderului, deoarece cursorul se afla in interiorul casutei ce contine denumirea folderului. Se introduce de la tastatura numele dorit, in cazul nostru EXEMPLU. Observati ca daca scriem cu litere mari numele, dupa apasarea tastei ENTER denumirea este modificata, astfel incat numai prima litera este litera mare.

Desfasurand structura discului C in panoul din stanga se poate observa ca este afisat si noul folder creat.

Exercitiu 5-15: Introduceti discheta cu eticheta 'Disk1' in unitate. Sa se creeze pe unitatea A: folderul STUDENT

Exercitiu 5-16: Creati folderul cu denumirea ALT EXEMPLU in subfolderul TEMP al discului C.

__________ ______ ____ __________ ______ ____ ____________________NOTA: Daca pe discul C nu aveti un folder cu numele TEMP creati acest folder.

Observati in exemplul de mai sus ca daca denumirea folderului este introdusa cu litere mari, acestea raman exact cum le-a introdus utilizatorul.

Exercitiu 5-17: In folderul TEMP de pe discul C creati un nou folder cu denumirea Al Doilea ExempluPolitica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1586
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved