Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracteEconomie
TransporturiTurismZootehnie


CONTRACT DE CESIUNE

Contracte+ Font mai mare | - Font mai micCONTRACT DE CESIUNE

Incheiat intre:

Dl.C.P.T., domiciliat in ____________________ _____________, _________, identificat cu pasaport nr. _____________ eliberat de autoritatile _____________ la ____________, denumit in cele ce urmeaza CEDENTUL,pe de o parte,

si

Dl. __________________/sau societatea comerciala, domiciliat in /cu sediul in _____ _______ ______ __________ ____________, _________, identificat cu pasaport/ inregistrata in Registrul Comertului sub nr. ______________ emis de autoritatile _________ la 30.10.1998, denumit in cele ce urmeaza CESIONARUL,

pe de alta parte,

PREAMBUL

In conformitate cu prevederile art.8 din Contractul privind constituirea S.C. . RADIO CONTACT ROMANIA S.A. si art.10 din Statutul S.C. RADIO CONTACT ROMANIA S.A., avand in vedere faptul ca s-a indeplinit procedura ceruta pentru instrainarea unui pachet de actiuni al S.C. RADIO CONTACT ROMANIA S.A., respectiv toti ceilalti actionari ai S.C. RADIO CONTACT ROMANIA S.A. au renuntat expres, prin act scris, la exercitarea dreptului de peemtiune pentru actizitionarea pachetului de 144.000 actiuni oferit spre vanzare la valoarea de 350.000 EURO, in echivalent lei la data platii efective, de catre dl. C.P.T.,

intre parti a intervenit prezentul contract de cesiune a intregului pachet de actiuni detinute de catre dl. C.P.T. in societatea comerciala RADIO CONTACT ROMANIA S.A., cu respectarea prevederilor Statului si Contractului privind constituirea S.C. RADIO CONTACT ROMANIA S.A. si cu respectarea urmatoarele conditii:

ARTICOLUL 1

CEDENTUL declara ca cedeaza CESIONARULUI cota de 18 % din capitalul social total pe care o detine la S.C. RADIO CONTACT ROMANIA S.A., respectiv 144.000 actiuni, cu o valoare nominala de 2.500 lei fiecare, in valoare totala de lei, precum si toate drepturile si obligatiile aferente acestora.

ARTICOLUL 2

CEDENTUL declara ca transmiterea dreptului de proprietate asupra pachetului de actiuni ce face obiectul prezentului contract de cesiune va avea loc imediat, la data semnarii prezentului Contract.

ARTICOLUL 3

CEDENTUL declara ca, incepand cu data semnarii prezentului contract, nu mai are nici o pretentie decurgand din calitatea sa de actionar al S.C. RADIO CONTACT ROMANIA S.A., respectiv, intelege sa renunte la dreptul la diviendele ce vor fi oferite pe anul financiar in curs.

ARTICOLUL 4

CESIONARUL declara ca primeste de la CEDENT cota de 18 % capitalul social total, respectiv un numar de 144.000 actiuni, cu o valoare nominala de 2.500 lei fiecare, in valoare totala de 360.000.000 lei, pe care CEDENTUL o detine in capitalul social al S.C. RADIO CONTACT ROMANIA S.A., la pretul stabilit conform art. 6, preluand astfel toate drepturile si obligatiile aferente cotei cedate.

ARTICOLUL 5

CESIONARUL declara ca intelege sa primeasca si sa dobandeasca dreptul de proprietate asupra pachetului de actiuni care face obiectul prezentului contract imediat, la data semnarii prezentului Contract.

ARTICOLUL 6

Prezenta cesiune se efectueaza la valoarea de 350.000 EURO, suma ce va fi achitata pana cel mai tarziu la data de 31.01.2003.

ARTICOLUL 7

7.1. Ambele parti sunt de acord ca prezentul contract sa fie autentificat si in fata Notarului la o data ulterioara. La data semnarii contractului in fata Notarului, ambele parti statueaza si sunt de acord ca in cazul in care cesionarul va decide astfel, contractul sa fie semnat fie cu cesionarul ca persoana fizica, fie cu reprezentantul unei societati comerciale desemnate de catre cesionar.

Partile semnatare ale prezentului contract convin de comun acord ca, ulterior semnarii prezentului Contract, sa depuna toate diligentele necesare pentru inregistrarea prezentei cesiuni la Oficiul Registrului Comertului si sa efectueze toate modificarile necesare conform legii.

Redactat la Bucuresti, astazi, _________2002, in 4 (patru) exemplare originale, cate 2 (doua) pentru fiecare parte.

CEDENT,

__________ ______ ____ _____

CESIONAR,Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 4495
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved