Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
Gradinita

Hora Unirii - sablon

didactica pedagogie+ Font mai mare | - Font mai micHora Unirii

Pentru realizarea colajului intitulat 'Hora Unirii' sunt necesare urmatoarele materiale: o coala de bloc mic de desen, hartie de xerox , sabloane, acuarele, pensula, , lipici, carioca.Sablonul. Este reprezentat de o jumattae de corp de copil ( fetita si baiat)

Pe coala de xerox se traseaza dreptungiuri cu lungimea de 10 cm si latimea de 7 cm. Se decupeaza. Fiecare dreptunghi se indoiae pe lungime in doua, apoi se aseaza sablonul cu jumatatea dreapta pe partea indoita, se traseaza conturul si apoi se decupeaza. Se repeta pana se obtin trei fetite si trei baieti.

Pregatirea plansei. Se umezeste toata suprafata colii de hartie, apoi se aplica tonuri de verde ( de la inchis spre deschis dispuse astfel incepand din partea de jos a colii) pe doua treimi de coala si tonuri de albastru pe cealalta treime.

Hora . Se obtine prin aranjarea papusilor decupate una langa cealalta , cu mainile unite. Cand s-a obtinut o imagine de ansamblu a lucrarii , se pot lipi papusile.

Cu ajutorul cariocilor se traseaza pe imbracamintea papusilor, motive din costumele nationale romanesti. Se traseaza si chipul papusilor .

 

 Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 13402
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved