Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
ComunicareMarketingProtectia munciiResurse umane


Promovarea unui produs - Prigat cu pulpa de fruct - produs premium

Marketing+ Font mai mare | - Font mai micPromovarea unui produs1. Prezentarea firmei

-Detalii de identificare : PRIGAT ROMANIA SRL

-Nume firma : PRIGAT ROMANIA SRL   

-Cod unic de inregistrare : 4956*****

-Nr.inmatriculare : J40/12*****

Pozitia PRIGAT ROMANIA SRL in Topul Firmelor:

Firma in top 100 afaceri Romania

Firma in top 100 profit Romania   

Obiectul de activitate:

-Productia de bauturi racoritoare necarbogazoase

2. Scurt istoric

Prigat - prima bautura necarbonatata produsa in Romania

Prigat s-a lansat in Romania in anul 1993, fiind primul brand ce aducea conceptul de bautura racoritoare necarbonatata pe o piata dominata la acel moment in proportie de 90% de bauturi carbonatate.

In cei peste 12 ani de succes pe piata din Romania, Prigat a venit constant cu inovatii care au dus la consolidarea pozitiei sale de lider.

Brandul Prigat detinea, la sfarsitul anului trecut, o cota de piata de 30 la suta pe segmentul bauturilor necarbonate. Acest segment, format din categoriile 'stil drink', 'nectar' si 'juice', a inregistrat, in 2004, cea mai mare crestere pe piata bauturilor racoritoare din Romania, pentru al doilea an consecutiv, potrivit datelor companiei Quadrant Amroq Beverages, imbuteliatorul sucurilor Prigat. Pe segmentul nectar, Prigat Nectar este lider de piata cu 17%, potrivit datelor publicate de companie la 30 decembrie 2004, iar aceasta tendinta se va mentine si in 2005. In strategia de asigurare a integritatii produsului, Compania Quadrant a introdus pe piata noile sticle cu eticheta 'sleeve' din folie transparenta care securizeaza, totodata, si capacul, la gama Prigat Nectar de 0,33 litri si Prigat de 0,25 litri. Lansarea ambalajelor cu eticheta 'sleeve' pentru produsele Prigat Nectar si Prigat still drink ofera clientilor variante de ambalaj conforme cu standardele internationale. Quadrant Amroq Beverager este unul dintre cei mai mari investitori americani din Romania, compania fiind imbuteliatorul autorizat si distribuitor pentru Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si a apei minerale Roua Muntilor.3.Prezentarea produsului -> Prigat cu pulpa de fruct - produs premium

Prigat Pulp este un produs premium care contine pulpa de fruct in proportie de 21 g/litru si este disponibil in arome de portocale si grapefruit. Prigat Pulp se adreseaza atat consumatorilor de still drink, cat si celor de nectar si juice, imbinand calitatile unei bauturi racoritoare cu beneficiile unui continut mare de fruct care apropie Prigat Pulp de asteptarile consumatorilor de nectar si juice.

Prigat - cel mai inovativ brand de pe piata

"Prigat, un brand inovativ pe piata bauturilor racoritoare necarbonatate, este creatorul unei noi categorii: still drink cu pulpa. Segmentul still drink prezinta cel mai mare ritm de crestere pe piata bauturilor necarbonatate din Romania. Consumatorii isi doresc din ce in ce mai mult produse care sa le aduca beneficii pentru sanatate.

Prigat este prima gama completa de bauturi racoritoare necarbonatate fara conservanti produsa in Romania (juice, nectar si still drink) prin implementarea unei noi tehnologii de imbuteliere la fabrica Quadrant Amroq Beverages din Bucuresti, o investitie in valoare de 4.5 milioane de dolari finalizata in noiembrie 2004.

Odata cu venirea sarbatorilor de Paste produsele Prigat si noul Prigat cu pulpa de fruct vor suferi reduceri de pana la 10%.

Pornind de la sloganul " Prigat. Mai mult fruct. Mai multa energie",Prigat vine cu o oferta irezistibila pentru consumatori: daca trimiti 3 etichete de pe oricare din sticlele de Prigat poti casti un bax de Prigat si o sapca cu emblema firmei.

Tot in acesta perioada, a sarbatorilor ,Prigat mai are o oferta : doua sticle de 1 L la pret de una singura.
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 3442
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved