Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


ComunicareMarketingProtectia munciiResurse umane


ETAPELE PROCESULUI DE EVALUARE A PERFORMANTEI

Resurse umane

+ Font mai mare | - Font mai micETAPELE PROCESULUI DE EVALUARE A PERFORMANTEI

Principalele etape ale procesului de evaluare a performantelor sunt prezentate in figura urmatoare.[1]Fig. 9. Principalele etape ale procesului de evaluare a performantelor

Rezultatele procesului de evaluare sunt analizate, identificand performantele si progresele subordonatilor in vederea elaborarii planurilor pentru dezvoltarea lor in viitor.

Controlul procesului de evaluare are un rol decisiv pentru aprecierea procesului de evaluare si a rezultatelor obtinute.

Analiza postului ocupa o pozitie importanta in acest demers, fiind un reper pentru identificarea criteriilor de incredere, viabile si practice. In acest sens, este necesar sa se examineze posturile si modul in care sarcinile aferente acestora sunt derivate din obiectivele organizatiei.

Evaluarea performantelor pune in evidenta potentialul angajatului pe baza unei mari varietati de criterii. Cele mai utilizate criterii se bazeaza pe: calitatea muncii prestate, cantitatea de munca depusa, intelegerea cerintelor postului, prezenta/motivarea/atasamentul, initiativa, cooperarea, gradul de incredere si nevoia de supraveghere.Stancioiu Ion, Militaru Gheorghe, „Management – elemente fundamentale”, Editura TEORA, Bucuresti, 1999, pg. 412


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1553
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site