Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
ComunicareMarketingProtectia munciiResurse umane


Servicii de consultanta psihologica pentru angajatii intreprinderii

Resurse umane+ Font mai mare | - Font mai micServicii de consultanta psihologica pentru angajatii intreprinderii

 Ajutorul pentru salariatii dumneavoastra este beneficiu pentru intreprinderea dumneavoastra Numeroase sunt ocaziile in care seviciile de psihologie clinica vin in najutorul salariatilor in probleme de sanatate, de relatii familiale, de educatie a copiilor, de stres de munca, de conflicte interpersonale, de statut profesional, de promovare, de abseentism, de schimbare de sistem managerial, de adaptare la locul de munca, de avansare profesionala, de alcoolism, comportament deviant care pot deranja linistea, buna atentie si echilibrul salariatului.

In principal, se pot oferi patru tipuri se servicii :

Consultatie personala, focalizata pe interventie, in care intreprinderile cu un numar redus de salariati din diferite orase si tari pot solicita ajutor individual pentru angajatii in cauza.

Programe de asistenta a angajatilor, focalizate pe prevenire si in care companiile cu numar mare de angajati contracteaza astfel de servicii la care salariatii si familiile lor sa apeleze ei insisi pentru rezolvarea problemelor personale si care le privesc nemijlocit.Extindere expatriata, in cazul companiilor care plaseaza salariatii cu familiile lor dintr-o tara in alta.

Management al incidentelor critice. Companiile ale caror operatii implica pericol sau privesc securitatea persoanelor, apeleaza la sevicii psihologice in vederea asigurarii managementului in pregatirea pentru a raspunde unor incidente, ca si pentru consultatia -suport a grupurilor sau persoanele care sau fost implicate intr-un incident traumatic.
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1339
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved