Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
Alimentatie nutritieAsistenta socialaCosmetica frumuseteLogopedieRetete culinareSport

Fitness

ACORDUL PARINTILOR sportivi minori (sub 18 ani)

Sport+ Font mai mare | - Font mai micACORDUL PARINTILOR

sportivi minori (sub 18 ani)Tabel nominal cu semnaturile parintilor si acordul de participare al sportivilor minori (sub 18 ani):

Denumirea structurii sportive: __________ ______ ____ __________ ______ ____ ___

Localitatea: _____ _______ ______ ______________ Judetul (sectorul): _____ _______ ______ _______________

Semnarea prezentului angajament atesta ca sportivii in cadrul clubului mai sus mentionat si-au insusit temeinic regulamentul competitional WTF adoptat de Federatia Romana de Taekwondo WTF; de asemenea, le-au fost aratate si explicate situatiile posibile de accidentare, la care sunt expusi ca sportivi in competitia de Taekwondo WTF.

Participarea acestora la Competitia "Cupa Romaniei 2008" - editia a IX-a Bucuresti, este o optiune libera si neconditionata.

Suntem la curent cu starea sanatatii fiului/ficei noastre (sportivului(ei)), acesta/aceasta avand vizita medicala facuta la zi si nu se afla in vreo categorie de tratament ce i-ar putea afecta sanatatea. De asemenea, fiul/fica mea se va supune testelor antidoping ori de cate ori medicul specialist o va cere.

In caz de accidentare, vatamare corporala grava sau chiar deces survenite in timpul intrecerilor specifice de Taekwondo WTF, Federatia Romana de Taekwondo WTF este absolvita de orice raspundere civila sau penala, nefiind obligata la plata vreunei despagubiri financiare sau materiale fata de fiul/fica mea sau clubul din care acesta/aceasta face parte.

Acest angajament acopera si compenseaza toate prejudiciile ce pot fi aduse persoanelor si/sau lucrurilor (mobilier, echipamente, etc) si scuteste Federatia Romana de Taekwondo WTF de orice raspundere in acest sens.

Nr.

crt.

Numele si prenumele sportivului

Numele si prenumele parintilor

Semnaturile parintilor

Mama

Tata

mama

tataSemnatura conducatorului delegatiei,

Semnatura antrenorului,

Daca numarul de sportivi depaseste numarul de rubrici din prezentul formular, va rugam sa-l multiplicati dupa necesitati
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 2139
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved