Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracte
EconomieTransporturiTurismZootehnie

Prezentarea generala a industriei pesticidelor

afaceri+ Font mai mare | - Font mai micPrezentarea generala a industriei pesticidelor

IntroducerePesticidele sunt produse chimice (exceptand medicamentele) folosite pentru combaterea daunatorilor plantelor si a produselor agricole stocate, precum si pentru combaterea vectorilor biologici ai bolilor omului si animalelor. Daunatorii includ microbi, plante sau animale care concureaza cu omul pentru hrana, distrug proprietatea, difuzeaza boli sau reprezinta o calamitate.

Pesticidele sunt substante sau un amestecuri de substante ce contin ingrediente biologic active impotriva daunatorilor. Ingredientele biologic active sunt, in general, substante toxice cu potential de degradare a mediului. Multe pesticide sunt toxice si pentru om. Din aceste motive producerea, ambalarea, depozitarea, transportul si utilizarea pesticidelor sunt reglementate prin lege.Pesticidele se clasifica, in functie de organismul tinta combatut, in : bactericide, fungicide, ierbicide, insecticide, acaricide, nematocide, moluscocide, raticide si cu actiune mixta.

1.2. Dimensiune si distributie geografica 

Mai jos sunt enumerate o serie de societati care se ocupa cu fabricarea si distributia pesticidelor in Romania:

. AgroPlant.ro

AGROPLANT este o societate romaneasca de marime mijlocie distribuitoare de pesticide, ingrasaminte, seminte si produse pentru sanatatea publica.

https://www.agroplant.ro/

. Glisando.ro

Glisando SRL - Comercializeaza: insecticide, erbicide, ingrasaminte chimice si foliare, fungicide etc

https://www.glissando.ro

. BioChem

BioChem - Pesticide, ingrasaminte, seminte. Partenerul de nadejde in agriucultura si silvicultura.

https://www.biochem.ro/

. Alcedo SRL

ALCEDO S.R.L. s-a infiintat ca intreprindere mica in 1990 transformandu-se in societate cu raspundere limitata in anul 1991. Societatea s-a impus rapid ca lider pe piata pesticidelor, afirmatie sustinuta de dinamica cifrei de afaceri si a numarului de clienti.

https://www.alcedoltd.ro/

. Elita - Agrochemicals

E L I T A - Agrochemicals - pesticide, seminte, ingrasaminte chimice.

https://www.pesticide.ro/

. Agrovet Maramures

Agrovet Maramures - Import si comercializare de: produse pentru protectia culturilor agricole, produse de uz veterinar, produse de igiena si sanatate publica, aparate pentru aplicare tratamente fito-sanitare, masini si unelte agricole, ingrasaminte foliare, seminte.

https://www.agrovet-mm.ro/

. S.I.C. - Pesticide pentru sanatatea publica

Mai 2004, devine Importator unic si distribuitor exclusiv pentru Colkim in Romania insecticide, rodenticide, statii de intoxicare, dezinfectanti si echipamente profesionale pentru combaterea daunatorilor.

https://www.sic.ro

. Alchimex - Formula agrochimica perfecta!

Alchimex are ca obiect de activitate cercetarea, productia si comercializarea produselor fitosanitare. Fungicide, erbicide, insecticide, produse tratament samanta, produse de uz igienico-sanitar

https://www.alchimex.ro/

. AGRO International SRL

AGRO International SRL este una dintre cele mai mari firme romanesti distribuitoare de produse chimice pentru agricultura si de cereale. Compania a fost infiintata in 1994 avand ca principala activitate distributia de pesticide, seminte si produse de sanatate publica.

https://www.agrointernational.ro/

. Summit Agro Romania

Activitatea de baza a Summit Agro Romania este importul si comercializarea produselor fitosanitare (fungicide, insecticide, erbicide) pentru agricultura.

https://www.sarom.ro

. Agrotex.go.ro

Prezentarea firmei S.C. Agrotex S.R.L., Carei , comercializare de produse pentru agricultura

https://agrotex.go.ro

. Oltchim SA

OLTCHIM S.A. este una dintre cele mai mari companii de produse chimice din Romania. Profilul de fabricatie: produse anorganice, produse macromoleculare, produse organice de sinteza, solventi organici clorurati, materiale pentru constructii, pesticide.

https://www.oltchim.ro/

. Chimcomplex SA Borzesti

Chimcomplex SA Borzesti, producator traditional de produse de uz fitosanitar, vine in sprijinul agricultorilor si in acest sezon cu o oferta bogata de: insecticide, nematocide, fungicide, insecticide, produse pentru tratarea semintelor

https://www.chimcomplex.ro/

. Pesticid.ro

Comercializeaza insecticide, fungicide, erbicide si ingrasaminte pentru utilizare in agricultura. Sunt incluse ofertele curente, specificatii de utilizare a produselor distribuite si adresele de contact.

https://www.pesticid.ro/

. Agrimex 2000

La AGRIMEX 2000, domeniul distributie de pesticide.Sunt prezenti pe piata in Arges, Dolj, Olt, Teleorman, Valcea.

https://www.agrimex.ro/

1.3.Caracterizarea pietei si productiei pesticidelorPolitica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 2663
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved