Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
ComunicareMarketingProtectia munciiResurse umane


Anexa la fisa postului de responsabil magazine

Resurse umane+ Font mai mare | - Font mai micAnexa la fisa postului de responsabil magazine


Carnea si mezelurile se descarca cu prioritate indiferent de cate masini asteapta la rand, in maxim 15 minute carnea trebuie descarcata, preluata si depozitata in camerele frig.

La receptia carnii trebuie sa fie luata temperatura din masina si respectiv din carne, intocmit un proces verbal intre delegat si cel care receptioneaza marfa.Carnea tocata si marinatele in special inainte cu trei zile de terminarea valabilitatii se vor verifica prin sondaj iar cele care nu vor corespunde din punct de vedere calitativ se vor returna.

Congelatele dupa receptie nu se lasa la voia intamplarii ci se depoziteaza in congelatoarele special amenajate.

Functionarea camerelor frig se supravegheaza in deaproape deoarece responsabilul de magazin va fi penalizat in caz de alterare a produselor.

UNICARM ne ofera toate conditiile, acestea trebuie intretinute pentru ca in caz de control, daca ceva nu corespunde calitativ si se emit amenzi, seful de magazin va fi tras la raspundere.

Seful de magazin trebuie sa verifice daca personalul de pe raioane detine evidenta produselor care urmeaza sa expire cat si comenzile facute la furnizor.

Personalul de pe raion trebuie sa aiba asupra lor caiet cu evidenta termenelor de garantie iar sefii de magazin trebuie sa verifice saptamanal aceste caiete pentru a se informa din timp ce expira in perioada urmatoare si sa le rezolve cu furnizorii


Inainte de expirare cu 30 de zile va anunta furnizorul pentru a lua masurile necesare.


Comenzile la furnizorii de marfa inafara de cele de carne si fructe pe care le face el insusi le va verifica dupa personalul de pe raion si o va semna.

Seful de magazine are obligatia sa verifice decongelarea periodica si saptamanala a congelatoarelor si vitrinelor frigorifice atat in sala cat si in depozit si sa tina evidenta intr-un caiet.

Curatarea vitrinelor de carne si mezeluri se va face de cate ori este nevoie (se vor ridica inclusiv si tavile de inox) .

Camerele frig trebuie sa aiba grafic pentru a-l completa zilnic iar dupa o luna aceste grafice se vor indosaria.

Temperatura de la vitrina de atm, lactate, carne/mezeluri se verifica de 3 ori pe zi cu termometru nu dupa afisajul vitrinei si se va tine evidenta acesteia.

Sa verifice bagajele personalului atat la intrare cat si la iesirea din schimb.

Personalul va intra deodata in schimb la ora fixa, isi vor nota in caiet banii cu care au intrat si isi depun portofelele si telefoanele in birou intru-un sertar special.

Nu exista prietenie intre seful de magazin si personal, ci respect .

Seful de magazin trebuie sa verifice raionul de panificatie pentru a nu ramane fara paine dupa masa, in momentul acela va da telefon la furnizor pentru a livra sortimentele lipsa.

Seful de magazine la preluarea marfii are datoria sa preia marfa atat cantitativ cat si calitativ si sa verifice termenele de valabilitate.

In cazul in care la receptia marfii se constata ca produsele nu corespund atat calitativ cat si cantitativ se va intocmi neaparat proces verbal cu diferentele de cantitate, aceste procese trebuie sa fie obligatoriu semnate de seful de magazine.

Procesele verbale nu doar se intocmesc ci se si rezolva cat mai repede.

Saptamanal se vor trimite la sediu comparatiile de preturi de la concurenta deaorece nu se accepta ca alti concurenti sa practice preturi mai mici decat la noi in magazine.

Pentru orice defectiune din magazine sau depozit trebuie anuntate organele abilitate pentru a interveni imediat si a remedia defectiunea.

Seful de magazin trebuie sa ia legatura cu celelalte magazine in caz de suprastocuri, in cazul marfurilor greu vandabile sau in cazul in care un produs se apropie de sfarsitul termenului de valabilitate si sa gaseasca solutii impreuna cu celelalte magazine pentru a scapa de acele marfuri.

Seful de magazin trebuie sa verifice promotiile la raft sa faca comenzi mai mari spre sfarsitul perioadei de promotie la acele produse.

Sa urmareasca marfa care se cantareste pe sala sa nu fie depozitata doar pe podea ci intr-o lada dar sa nu fie mai mult de o lada pe sala pentru a nu intampina probleme cu ATM in special, dar e valabil si in cazul congelatelor si a lactatelor.

Seara la plecarea din magazin seful de magazine nu ramane niciodata singur ci mai multe persoane, verifica congelatoarele, lumina pe sala, lacatele si sistemul de alarma.

Seful de magazin trebuie sa verifice personalul daca mentine ordinea si curatenia atat in depozit cat si la vestiare si bineinteles in magazine.

Seful de magazine are datoria sa verifice toate e-mail-urile primite atat de la sediu cat si de la magazine si sa le semneze de luare la cunostinta sis a le puna intr-un dosar special.

Orice problema care se iveste in magazin in legatura cu clientii o rezolva seful de magazin si nu personalul.

Seful de magazine trebuie sa supravegheze ca toate lazile de carne sa fie curate, spalate de sange atat la amiaza cat si seara in frigul de depozitare carne.

Seara la inchidere seful trebuie sa verifice toate raioanele daca sunt pline iar daca nu sunt pline nu lasa personalul sa plece acasa pan ace raioanele nu sunt pline.

La fiecare sfarsit de saptamana sa impuna curatenia generala a magazinului (cosuri, carucioare clienti, carucioare carne, etc.).

Seful de magazine trebuie sa urmareasca zilnic notele de receptie emise de operatorul de calculator, sa le verifice si sa le semneze, sa verifice raportul de gestiune si apoi sa-l semneze.

Comenzile de carne/preparate din carne si fructe/legume trebuie sa fie facute de catre seful de magazine.

Sa verifice tinuta obligatorie si impecabila a personalului conform planogramei.

Graficul cu echipamentul zilnic treuie afisat in birou si vestiar.

Graficul cu curatenia trebuie afisat in birou si vestiar.

Sa verifice cheltuielile de utilitati (apa, gaz, energie electrica, etc.) verificand contoarele.

Seful de magazin are datoria sa intocmeasca pontajul zilnic si sa transmita la sediu pana in 30-31 a lunii atat pontajul cat si tabelul cu calificative semnat de toti responsabilii de magazin, sa anunte in termen de 3 zile persoanele nou angajate sau plecate (la secretariat).

Supravegheaza activitatea intregului personal.

Se ingrijeste sa fie cu toate actele la zi in magazin necesare controalelor (dosare medicale carnete control periodic, carnet protectia muncii si PSI, vizate in termene legale, colaborand cu d-na doctor Micul Viorica - medic de intreprindere).

Se ingrijeste de echipamentul de lucru al angajatilor in colaborare cu doamna Lucut Ana.

In cazul in care seful de magazin are nevoie urgent de o zi libera sau o ora o anunta telefonic pe doamna Mariana Bene.

Nu paraseste incinta magazinului decat in caz de nevoie si cand are alt inlocuitor.

Stabileste programul de lucru al angajatilor astfel incat sa fie acoperite toate raioanele si sa fie ordine in magazin.

Seful de magazin nu va sta in birou decat in cazuri speciale, daca nu este la receptia marfii , atunci este pe sala printre personal si printre clienti, in birou nu intra nimeni inafara de sefii de magazine si operatorii de calculator.

Ia masuri pentru evitarea alterarii de orice gen al produselor.

Se asigura ca marfa sa fie aranjata pe raft astfel incat aspectul acesteia sa fie prezentabil si valabil.

Pentru aranjarea marfii sunt planogramele speciale care trebuiesc respectate intocmai.

Nu se da voie nici unui furnizor sa modifice marfa din raft fara aprobarea doamnei Mariana Bene.

Nu se da voie sa se introduca in magazine nici un stand inafara celor din planograma fara aprobarea doamnei Mariana Bene.

Seful de magazine trebuie sa aiba in magazin un grafic cu toti furnizorii cu zilele de comanda, zilele de livrare si numarul de telefon.

Colaboreaza permanent cu sediul (Vetis) pentru orice probleme aparute

- legate de transport sef de coloana Borodei Dorel - flota 1057;

- legate de depozitul logistic cu Suciu Stefan - flota 1027;

- legate de probleme medicale cu Dr. Micul Viorica 0723.626.817;

- legate de furnizori cu d-na Mariana Bene flota 1002

Anca Costea flota 1021

Cristina Tatar - flota 1018.

Indeplineste intocmai toate sarcinile primite de la superiori.

Aceasta anexa face parte din fisa postului .


Luat la cunostinta (Numele si prenumele):SemnaturaData:
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 114
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved