Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
Alimentatie nutritieAsistenta socialaCosmetica frumuseteLogopedieRetete culinareSport

Comercializarea produselor nanomedicinei

sanatate+ Font mai mare | - Font mai micComercializarea produselor nanomedicinei

Nanomedicina este o oportunitate la nivel mondial ce va schimba aspectul atat al medicinei cat si cel al comercializarii medicamentelor in urmatorii 20 de ani.Pana la aceasta data,firmele din S.U.A s-au concentrat in primul rand pe stiinta si mai putin pe latura comerciala a nanomedicinei.Rezultatul direct al acestei strategii este reprezentat de obstacolele importante in promovarea produselor nanomedicinei.

In ultimul deceniu,o multime de aplicatii de licienta legate de nanomedicina au sosit la Oficiul Marcilor de Inregistrare si a Licientelor din S.U.A. Atat timp cat companiile dezvolta produse si incep sa caute aplicatii comerciale pentru inventiile proprii, asigurarea unei securitati reale asupra produsului propriu va fi vital pentru supravietuirea pe termen lung.In viitor , certificatele de licienta vor genera un venit sigur din drepturile de autor!

Deoarece nanomedicina este multidisciplinara, certificatele de licienta prezinta oportunitati unice dar si numeroase provocari. Oamenii de stiinta si intreprinzatorii ce au realizat dezvoltarea produselor nanomedicinei,infrunta mai multe provocari in legatura cu obstacolele dezvoltarii produselor traditionale.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1802
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved