Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracteEconomie
TransporturiTurismZootehnie


CONTRACT DE ANGAJARE

Contracte+ Font mai mare | - Font mai micCONTRACT DE ANGAJARE1. PREVEDERI GENERALE

S.C. , cu sediul in . si ., domiciliat in .. incheie prezentul contract de angajare, incepand cu data de

2. PERIOADA DE ANGAJARE

S.C. .. angajeaza pe incepand cu data de pana la data de ., cu exceptia situatiei in care contractul de angajare ia sfarsit la o data anterioara in functie de conditiile stabilite prin acest contract de angajare.

3. SARCINILE ANGAJATULUI

S.C. este de acord sa angajeze pe .. in functia de , sarcinile de lucru ale angajatului fiind: .

Angajatul va trebui, de asemenea, sa duca la indeplinire orice alte sarcini care, de obicei, revin functiei de .., ca si alte activitati pe care le solicita S.C. Angajatul este de acord sa duca la indeplinire sarcinile pe masura posibilitatilor si experientei sale. Angajatul este de acord, de asemenea, sa lucreze norma intreaga de timp determinata prin prezentul contract de angajare.

4. PLATA ANGAJATULUI

S.C. ii va plati angajatului o remuneratie de . lei lunar (sau anual, caz in care remuneratia va fi in sume egale in fiecare . (unitatea de timp)).

5. RAMBURSAREA CHELTUIELILOR

S.C. este de acord sa ramburseze cheltuielile pe care le face din partea S.C. si pentru S.C. si cu care S.C. este de acord in prealabil. Pentru a i se deconta cheltuielile, angajatul trebuie sa prezinte S.C. .. o lista amanuntita a cheltuielilor insotita de chitantele corespunzatoare.

6. CONCEDIUL DE ODIHNA

Angajatul are dreptul la zile de concediu de odihna pe an cu plata integrala a remuneratiei dupa . luni de activitate. Angajatul isi va lua concediul in perioada de timp stabilita de S.C. si angajat de comun acord.

7. CONCEDIUL MEDICAL

Angajatul are dreptul la maximum zile de concediu de boala sau incapacitate de munca platit pe an S.C. poate solicita angajatului o explicatie scrisa a motivelor absentei sale, inclusiv o nota de la medic care sa ateste motivul medical al incapacitatii de munca a angajatului.

8. SFARSITUL CONTRACTULUI DE ANGAJARE

A. S.C. poate pune capat acestui contract de angajare imediat ce angajatul a incalcat prevederile contractului de angajare sau orice alte restrictii legale in timpul indeplinirii sarcinilor de serviciu, inclusiv, dar nu numai, in caz de necinste, incompetenta, condamnare pentru infractiune. Angajatul va fi platit pentru perioada de lucru efectuata pana la data incetarii.

B. S.C. poate pune capat in scris acestui contract de angajare printr-o instiintare scrisa inaintata cu .. zile in prealabil, daca angajatul devine inapt fizic sau mental dupa cum atesta certificatul unui medic ales de S.C. Angajatului i se va plati salariul pentru timpul de lucru efectuat.

C. Moartea angajatului determina incetarea imediata a contractului de angajate. Mostenitorului angajatului, potrivit legii, li se va plati salariul acestuia pentru perioada de lucru efectuata.

Dupa cum atesta semnaturile de mai jos, S.C. si angajatul au semnat acest contract de angajare la data de ..

S.C.

Prin

AngajatulPolitica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 3994
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved